Zonnepanelen Eindhoven en omgeving

zonnepanelen

Zonnepanelen installateur Eindhoven en omgeving

Een betrouwbare zonnepanelen installateur is zeer belangrijk. U denkt aan een goede investering voor uw toekomst. U wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk en vlekkeloos genieten van deze investering. Een korte terugverdientijd. Een betrouwbare en erkende zonnepanelen installateur voldoet aan deze eisen. Het is immers zijn vak. Dankzij de moderne montagematerialen is het eenvoudiger geworden en minder tijdrovend. De zonnepanelen installateur moet kennis hebben van dit systeem. Er moeten aanpassingen komen aan uw meterkast om ervoor te zorgen dat de installatie veilig is. Ook zorgt hij ervoor dat uw meterkast stroom terug leverd en dat de teller werkt. Dankzij onze teamwerk duurt de hele installatie een halve werkdag. Snelvakman heeft een erkende zonnepanelen installateur in huis die binnen een wachttijd van 10 dagen de installatie voor u voltooid. U hoeft enkel een bericht via Whatsapp te sturen voor een afspraak. Bellen kan natuurlijk ook (+31850204545). Vervolgens komt de vakman langs om naar uw wensen te luisteren. Uw dak bezichtigen en calculeren hoeveel panelen u nodig heeft om voldoende stroom op te wekken voor uw huishouden. Misschien wilt u zelfs meer stroom opwekken dan dat u nodig heeft. U kunt dan stroom leveren aan uw leverancier en daar een vergoeding voor krijgen. Of u wilt naast zonnepanelen ook warmte panelen om uw gasverbruik te besparen. Dit en meer komt tijdens het eerste gesprek aanbod. Onze vakman zal u kunnen adviseren over wat voor u het beste werkt en hoeveel u kunt besparen. Ook over de periode dat uw investering zich terug verdient.

Wij zijn werkzaam in de volgende steden:  Eindhoven  –  Helmond  –  Veldhoven  –  Valkenswaard  –  Best  –  Mierlo Hout  –  Deurne  – Den Bosch –  Gerwen  –  Gemert  –  Geldrop  –  Hilvarenbeek  –  Maarheeze  –  Nuenen  –  Aalst  –  Asten  –  Bergeijk  –  Veghel  –  Vught  –  Waalre  –  Waalwijk  –  Stiphout  –  Oirschot  –  Wintelre  –  Oerle  –  Heeze  –  Leende  –  Brandevoort  –  Lieshout  –  Aarle-Rixtel  –  Reusel  –  Someren  –  Son en Breugel  –  Sint-Oedenrode  –  Tilburg.

Zonnepanelen kopen

Wilt u zonnepanelen kopen? Wij bieden ook pakketten met alles onder 1 dak. Wanneer u ons inschakeld voor de installatie kijken we met u mee naar welke panelen en materialen u nodig heeft. Daarin heeft u natuurlijk keuzen uit verschillende merken. Uit ervaring geeft onze vakman u advies en de keus blijft aan u. Het is verstandig om zonnepalen te kopen nadat u bent voorzien van advies dat voor uw woning zal werken. Ook is het verstandig om dit pas te doen als u een afspraak heeft om de panelen te installeren. Wanneer u voor het pakket ( alles onder 1 dak) kiest dan geeft u aan welke materialen u wilt kopen en wij regelen dat de bestelling aansluit op de installatie datum. Zo kunnen we voorkomen dat u onnodig opbergruimte vrij dient te maken en de materialen geen schade kunnen oplopen door ze steeds te verplaatsen. Kortom wij kunnen u met dit pakket ontzorgen.

Zonnepanelen terugverdientijd

Onze vakman kan voor u uitrekenen wat de terugverdientijd is. Ook kan hij uitrekenen of warmte panelen voor u rendabel zijn en of er ruimte is om zelfs jaarlijks een bedrag terug te ontvangen van uw leverancier. Wat u hiermee op jaarbasis gaat besparen en hoeveel maanden de terugverdientijd is. Hedendaags zijn de energie kosten ( gemiddeld € 0,65 per kWh en wordt steeds duurder ) zo hoog dat ervoor heeft gezorgd dat vele mensen hebben gekozen om duurzaam te leven.  Samen met de vernieuwde en voordelige materialen is ook de terugverdientijd verlaagd. Uit onze algemene berekening komen we uit op 25 jaar voordeel. Om deze reden geven we 25 jaar garantie. Dit doen we omdat we weten dat u aankomende 25 jaar tevreden zult zijn met onze installatie techniek. En dat u grote voordelen (winst) zult behalen wanneer de terugverdientijd achter de rug is.

Subsidie zonnepanelen 2023

Vanaf 2023 hoeft geen BTW te betalen voor uw panelen. Dit betekend dat er 21% van de kosten af gaan. Door de salderingsregeling krijgt u een goede prijs voor de stroom die u aan het net levert. U haalt dus uw voordeel niet met subsidie, maar door de nieuwe regeling. Momenteel wordt er veel gesproken over regelingen en het is mogelijk dat het een en ander over een jaar veranderd. De 21% BTW dat u dit jaar kan besparen zal hoogwaarschijnlijk in de toekomst niet meer van kracht zijn.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig

Om uit te rekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft moeten we eerst weten hoeveel kwh u per jaar verbruikt. De standaard panelen hebben een vermogen van rond de 370Wp. Het gemiddelde wekt dus zo een 315kWh per jaar op. Uw jaarlijks verbruik kunt u delen door 315 en met de uitkomst weet u ongeveer hoeveel panelen u nodig heeft. De uitkomst is dus niet moeilijk en je kunt niet ver van de daadwerkelijke aantal afwijken. Wij ronden het getal altijd naar boven af zodat u zeker aan uw aantal kWh per jaar komt. Wij zijn nu uitgegaan van standaard panelen. Er zijn verschillende merken en vermogen. Om daadwerkelijk de juiste berekening te maken moet de vakman langs komen. Naast stroom opwekken voor verlichting en apparatuur kunt u er ook voor kiezen om van verwarming over te gaan naar warmtepanelen en of een warmtepompboiler voor warm water. Deze berekening is een stuk moeilijker. De vakman dient hiervoor de aantal m² op te meten. Daarnaast houdt hij rekening met de indeling van uw woning. Ook bij een warmtepompboiler maakt hij ingewikkelde rekenformules om u van het beste advies te voorzien. Warmtepompboilers zijn er ook in maten en vermogen.

Zonnepanelen verhuizen

Bent u van plan om te verhuizen en heeft u panelen op het dak of wilt u rekening kunnen houden met uw nieuwe investering. Overzetten van panelen is een van onze werkzaamheden. Als u uw verhuizing ruim van te voren aan ons doorgeeft kunnen we tijd vrij maken om uw panelen in dezelfde periode te verhuizen dat u heef gepland. Hoe eerder u dit aangeeft hoe beter we dit kunnen organiseren. Uw nieuwe woning is natuurlijk niet precies hetzelfde als de vorige. We dienen daarom op tijd een afspraak te maken om uw nieuwe woning te vergelijken. Zo kunnen we u op de hoogte houden of de meterkast voldoet aan de eisen van uw panelen en of een ander belangrijk onderdeel voor het systeem.

Verschillende zonnepanelen

Zonnepanelen op dakpannen
Zonnepanelen op dak
Zonnepanelen kopen
Een paar zonnepanelen
Zonnepanelen dak met dakraam
Zonnepanelen flat
Zonnepanelen gezamelijke dak
Zonnepanelen plat dak
zonnepanelen carport
zonnepanelen

Uitstekende service

27 april 2024

Tot in de puntjes haarfijn uitgelegd en gemeten. Hele logische terugverdientijd. Twee zonnepanelen installateurs eerder laten komen maar zoals deze konden ze het niet. Het was vaag en niet zo duidelijk. Ook de terugverdientijd was veel langer en materialen veel te duur en alle twee lange wachttijd. Kortom we zijn zeer tevreden en kijken elke dag naar de handige app waar alles duidelijk in getallen staat.

Nicole

Goede zonnepanelen installatie bedrijf

25 februari 2024

Het heeft niet lang geduurd en ze stonden op het dak. Alles vanaf het begin netjes en soepel geregeld.

Hans

Zonnepanelen installateur Eindhoven

14 december 2023

We zijn super blij met de zonnepanelen installatie. Vanaf Februarie is de teller flink terug aan het leveren. We zijn de installateur dankbaar voor zijn advies en de hele zonnepalenen installatie. Zoals hij voor ons heeft kunnen berekenen dat we niet alleen maar besparen maar zelfs jaarlijks geld terug zullen ontvangen zien we nu met eigen ogen. Ons compliment voor dit bedrijf!

Annemarie

Zonnepanelen kopen

19 september 2023

Elders moesten we zelf veel regelen zoals de zonnepanelen kopen en al het andere materiaal. Bij dit bedrijf hebben we letterlijk niks hoeven doen. Na advies waren de kosten helder en na akkoord meteen een afspraak gemaakt met de zonnepanelen installateur. De installatie werd in een dag uitgevoerd. Echte team-werk!

Helena Van Oss

Goede zonnepanelen installateur

26 augustus 2023

Na aankomst werd gelijk gekeken naar de aantal zonnepanelen en geschiktheid van de meter. Op basis van de laatste jaarnota werd er door de installateur berekend wat voor ons rendabel is. Op zijn advies hebben we de installatie goed gekeurd en alles ging daarna vanzelf. Nu achteraf zien we de voordelen. Wij raden onze naasten allemaal aan om zo snel mogelijk dit systeem te gebruiken aangezien de prijzen elk jaar verrassend stijgen.

Dorien Klaassen