Uw loodgieters klus snel geregeld

Loodgieter in Eindhoven

Een verstopte afvoer maakt de afwas er niet makkelijker op. Wij weten hier alles van. Heel de keuken ruikt ernaar en de afwas duurt eeuwen. Er liggen voldoende middelen in de schappen maar wat moet je doen als niks helpt? Een loodgieter inschakelen natuurlijk! Onze loodgieters weten hier wel raad mee. Zij nemen de juiste gereedschap mee om het probleem definitief op te lossen. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom bieden wij u ook de juiste tips en tricks om het voor de volgende keer te kunnen voorkomen. Op onze website vind u hier meer informatie over, maar voor nu is het belangrijk dat we een loodgieter vinden voor uw verstopte afvoer. Bij snelvakman draait het allemaal om kwaliteit en vakmanschap tegen een eerlijke prijs. Nu is een goede loodgieter vinden makkelijk gezegd dan gedaan. Alleen al het aanvragen van offertes bij meerdere klusbedrijven, vergelijken en een afspraak maken is al een hele klus. Veel bedrijven beloven u het een maar geven u het ander. Zoals de kosten bijvoorbeeld. Vaak zien we dat een bedrijf u een bepaalde prijs beloven voor het ontstoppen van uw afvoer en daar geen voorrij kosten voor hanteren maar ze vertellen u er niet bij dat de voorrij kosten binnen een bepaalde kilometer gelden. Dit resulteert vaak in ongewenste bijkomende kosten, teleurstelling en ontevredenheid. Bij snelvakman hoeft u hier niet bang voor te zijn. What you see is what you get. Bij ons staat klant tevredenheid boven aan het lijstje. Wij doen altijd ons best om alles zo transparant mogelijk door te communiceren en pas als u het ermee eens bent kunnen wij actie ondernemen. Vergeet het afbellen van bedrijven, offertes aanvragen en vergelijken. Wij nemen u het werk uit handen en staan 24-7 voor u klaar. Door ons groot netwerk aan klussers en bouwbedrijven vinden wij altijd een deal die bij u past. Dus spoed loodgieter gezocht voor uw verstopte afvoer? Neem gratis en rechtstreeks contact met ons op via WhatsApp! Stuur uw klus en adres gratis via WhatsApp en wij gaan direct voor u aan de slag!

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Hieronder vind u tips om verstoppingen te voorkomen en uw afvoer en leiding te onderhouden.

– Spoel regelmatig heet water door de afvoer
– Gooi geen frituur olie, jus of ander soort vet door de gootsteen

– Haal regelmatig het haar uit het doucheputje (het liefst met een ontstoppingsveer), laat het daar niet te lang verzamelen. Bij lichte verstopping kunt u de ontstopper gebruiken maar als het doucheputje eenmaal geblokkeerd is raden we u aan om vooral geen ontstopper te gebruiken aangezien dat de schade erger maakt. Als het erg gekneld zit is de kans groot dat het haar juist dieper in de afvoer terecht komt. We raden u aan om hiervoor contact op te nemen met een loodgieter die hier speciaal gereedschap voor heeft om de schade zo minimaal te houden.

– Spoel niks anders door dan wc-papier. Ook baby doekjes worden afgeraden.

– Gebruik altijd een netje voor uw gootsteen en badkamer. Als een putje eenmaal verstopt zit geeft dit een vieze lucht af en heeft het invloed om de geur in de gehele woning.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.